Viana Immortelle krema za normalnu kožu – zadovoljavanje potrebe kvalitete i ekskluzive

Cvijeće koje ne vene, čak kada ga se i ubere. Opisano u mnogim mitovima i legendama o ljepoti – smilje. Da je ostalo jedno od poželjnijih blaga dokazuju i mnoge krađe koje se ne događaju po trgovinama, već po poljima. Skupocjeno zbog svojih ljekovitih svojstava koristi se u kozmetičkoj industriji zbog mnogih razloga. Smanjuje bore, ubrzava zarašćivanje rana, pomaže kod strija, potiče proizvodnju kolagena, štiti od slobodnih radikala… i tako bih mogla u nedogled.

Poznato je da ne pišem recenzije dok nešto stvarno ne isprobam i to u različitim uvjetima. Ali ovu recenziju stvarno pišem sa srcem baš kako stoji i na kutijici kreme za normalnu / suhu kožu Viana Immortelle – made with <3.

Volim kozmetiku s dušom. S pričom. Volim u proizvodima priče ljudi koji stoje iza iste. Viana je nastao naziv prema članovima obitelji Vičević – Vitor, Anja i Ante. Mladi perspektivni ljudi, koji su svoje znanje ekonomije, kozmetikologije i ljubavi pretočili u proizvod koji mi djeluje kao mus od vanilije. Samo mus sa ljekovitim svojstvima za moje lice.

Na prvi pogled kartonska ambalaža s crtežom smilja i bojom smilja kao detaljima je vrlo jednostavna, ali istovremeno profinjena. Stilizirani cvjetovi smilja ukomponirani u naziv kreme i kompanije.

Međutim, pravo osvježenje je ambalaža same kreme. Transparentna baza kutijice, srebrna linija na vrhu te poklopac transparentno mliječne boje s logom i stiliziranim cvjetovima smilja. Toliko mi je elegantna, da ju držim na radnom stolu. Jednostavno mi je dizajn sjeo na prvu.

Bacimo se mi na kremu. Kako sam promijenila način grijanja, primijetila sam kako mi se kože lica krenula sušiti. I pokušavala sam rješavati s raznim kremama situaciju, dok nisam u ruke dobila Immortelle Vianu, pakiranje 50 g. Kremu je The Marketing Heaven reklamirao na društvenim mrežama i tada sam je prvi put videla. Na samom početku, upozoravam na miris smilja koje ili volite ili ne, nema sredine. Bila sam i u destilieriji smilja i nikada me nije smetao taj miris, već naprotiv volim ne konzervativne, drugačije mirise.

Sastojak kreme je transparetno napisan na ambalaži: phytocream, ulje badema, ulje marelice, ulje argana, hidrolat smilja, eterično ulje smilja, glicero, vitamin E, CO2 ekstrakt ružmarina. Pogodna je za dnevno i noćno korištenje. Zadovoljna sam brzinom upijanja, pa je pogodna kao podloga za šminku, što ju i koristim, a na večer mi je odlična za problem suhe kože, koja se u potpunosti popravila u roku do 10 dana. Brojala sam. Kod nanošenja, iako izgleda kao da je struktura musa, je ipak malo teža, i sam krema je masnija, pa s toga je idealna za zimsko razdoblje. Nisam koristila ljeti, tako da jednostavno tu informaciju ne mogu dati. Pri aktivnosti nisam primijetila dodatno znojenje, mašćenje ili sjaj lica, tako da kože i pore ostaju prohodne, nema problema prilikom znojenja. No, za toplije temperature planiram probati fluid smilja iz Vianine kolekcije. Kako se ja volim „čačkati“ ili ti ga stiskati prištiće (ok, ok, loša navika) definitivno sam primijetila kako ubrzava zacjeljivanje ranica i smanjenju crvenila lica, iako sam na samom početku korištenja imala osjećaj laganog peckanja kože.

Volim kozmetiku općenito, ali kao kupac posebno sam zadovoljna kada si mogu za razumnu cijenu, a ovdje se radi oko 200 – tinjak kuna, priuštiti provjerenu kvalitetu u smislu provjerenih sastojaka. U ovom slučaju još sam i lokal – patriota, jer smilje je s krčke plantaže, a proizvodnja je na otoku Krku (destilerija) i Kostreni. Ostali sastojci su iz provjerenog laboratorija koji ima sve certifikate i nagrade za kvalitetu svojih ulja, što zbog poslovne tajne ću izbjeći napisati. Informacija mi je poznata te sam provjerila. I naravno, krema ima sve potrebne certifikate i provjere iz ovlaštenih laboratorija, koji su iskomunicirani s daljnje strane ambalaže, što mi je dodatni plus, jer mogu vrlo transparentno bez previše traženja sve pročitati.

Kada sam krenula pisati post, namazala sam lice kremom i sada pri samom kraju pipam si lice rukama i osjećam mekoću lica. Za korisnike koji vole mirise, krema je idealna, miris se osjeti na licu, ne ishlapi u trenu. Lice mi je ugodno zaglađeno.

Moje krajnje zadovoljstvo sam definirala u svojim potrebama vraćanja hidratacije kože, bržem zacjeljivanju sitnih površinskih ranica i dobroj podlozi za make up. Uz vizualni identitet koji mi je privlačan tako da je smještena na vrlo vidljivom mjestu. Volim eleganciju koja nije uobičajena te mogućnost ukompniranja iste u životno okruženje.

Krema se može kupiti na broj telefona 098/9184819 Anja Vičević i u za sada vrlo rijetkim ljekarnama te na Facebook stranici Viana Immortelle . I posebno mi je drago, što još nije u masovnoj proizvodnji, a ima sve certifikate, već se izrađuje u ograničenim količinama, tako ja je moja potreba o ekskluzivnom proizvodu i te kako zadovoljena. Zapravo, izuzetno zadovoljena, jer kao specijalist u marketingu svjesna sam činjenice kako je uz kvalitetu potreba zadovoljavanja ekskluzive, posebnosti, ne-masovne proizvodnje i te kako okidač za kupnju proizvoda. Ne volim imati sve što drugi imaju, ili to mora biti jako skupo, a u slučaju Vianine kreme za normalnu kožu objedinila sam svoju psihološku potrebu za svim navedenim.

Čista petica, a sad još testiram tu istu Immortelle Vianu za smanjenje bora ili u mom slučaju sitnih borica.

 

Leave a Reply