Svi smo mi Nicol – ali pomoći na sreću ima – Silverex

Imam dovoljno malo godina da se mogu sjetiti svojih problema s licem, a dovoljno puno da mogu o njima i pisati bez srama ili straha.

Željela sam početi post rečenicom: „Svi smo mi Nicol!“, ali sam suosjećajna s problemima mladih, a i onih malo starijih kada je u pitanju estetika i lice. 

Mogu reći da sam jedna od sretnica koja nema problema s kožom do te mjere da se moram skrivati ili prekrivati debelim slojem pudera. No, ovo ljeto sam i ja platila danak. Kako sam poslovno putovala Dalmacijom i svaki dan sam spavala u drugom apartmanu, navukla sam na lice akne. Naravno, sve zbog vrhunske usluge nekog vrlo čistog apartmana. Nisam ih se mogla riješiti gotovo do Nove godine, još i sada imam koju posljedicu istih. U samom pubertetu sam se susrela s prištićima, ali u jako maloj mjeri, pa mogu reći da sam tada bila sretnica. Ali kao što ste pročitali, sve se vraća, sve sam i platila. Probala sam sva priručna sredstva koja sam imala i mogla kupiti, ali nije mi preostalo ništa drugo od odlaska dermatologu. Srećom, naišla sam na jednu od najboljih. Dobila sam kremicu koja se može kupiti samo na recept i krenula rješavati svoj problem.

No….priča nikada ne može biti jednostavna. Kako to u našoj državi biva, prestali su prodavati / proizvoditi / uvoziti kremicu. Sve prijateljice su se pokušale dignuti na noge i pronaći istu, ali krema je iz Hrvatske doslovno nestala. I što sad?!

Dakle, ništa na tržištu nije dostupno, želim zaliječiti svoje probleme i sjetim se ja svoga dobrog, starog Silverexa. Ne, ovo nije reklama klasične prirode – tekst, opis i bum rješenje. To ipak u mome svijetu ne funkcionira na taj način. Moje ime stoji samo iza provjerene kvalitete isprobane na meni samoj (ključno!) i na mojim bliskim ljudima. Osim toga, već godinama koristim proizvode Silverexa, pisala sam o njima, a najveću zahvalnost Silverexu će izreći moji zubi, jer desteke četkica su prošle kroz moje ruke. Jednostavno bolje od najboljih!

Vratimo se mi kremici. Ja u 39., moj brat u 24.g., prijateljeice znantno mlađe. Koju godinu ranije jedna moja sutkinja je imala problema s licem. Sjećam se kao danas. Žali se dotična u ženskom društvu kako je već sve probala i ništa nije imalo rezultata. Pitala sam ju za Silverex kremu i sapun, da li ih je koristila, ali nije niti čula za njih. Let’s make long story short… Primila sam tjedan dana poziv sa zahvalom. Pojma nisam imala zbog čeka. Ja sam već u kojoj godini naspram te mlađarije, tko će se baš svega sjetiti… kad ono: „Lice mi nikada nije bilo čišće, hvala na Silverexu!“

Mišljena sam kako svatko od nas nekad dobije neku poklonjenu priliku i da kada imamo mogućnost istu bi trebali vratiti svijetu. Dobila sam dosta takvih prilika i trudim se svoja pozitivna saznanja, iskustva prenijeti potrebitima, baš kao što su nekada i meni. Ne volim dijeliti savjete, već samo iskustvo proživljeno na svojoj koži.

Bez obzira na godine, i stanje kože, jer Silverex je pogodan i za normalnu kožu, sprečava stvaranje nepravilnosti, a problematičnu kožu umiruje i liječi. Tajna je u srebru, prirodnom antibiotiku. Također i ursolic acid – urosolična kiselina je sastojak kreme, što znači da ima protuupalno djelovanje. Od sastojaka je tu i shea maslac, koji ima niz protuupalnih i regerativnih svojstava. Dostupna je u svakoj ljekarni. Ne sadrži konzervanse, sintetička bojila i sve one štetne kemijeske tvari.

Na svojoj koži sam primijetila brže zacjeljivanje ranica koje bi proizvela kopanjem prištića (ne mogu se ljepše izraziti), koža mi je svježija i hidratiziranija i na istu stavljam  make up – i podloga mi je za šminku. Kada su problematičnije akne u pitanju, kombinacija sa sapunom daje najbolje rezultate.

Nadam se, da sam nekome pomogla… a nagradnom igrom na mom instagram profilu kristinapilko_kikidemirki dijelim vam kremicu (kako joj iz ljubavi tepam) i četkicu za zube.

Kiss kiss

Leave a Reply