Recenzija – Silverex sprej

Već duže vremena želim započeti s recenzijama na svom blogu. Kroz godine se skupilo iskustvo i kroz korištenje proizvoda i usluga i zadovoljstvo i nezadovoljstvo. Prošlo je kroz moje ruke i skupih i jeftinih proizvoda, koristila sam usluge renomiranih imena, ali bila i iznenađena nekim malim „no name“ mjestima i proizvodima. Barem za mene u tom trenutku nepoznatima.
Međutim, kako danas, kao i posljednjih dana, vodim opaku bitku s komarcima, odlučila sam predstaviti jedan proizvod i s njim započeti dio s recenzijama na blogu. Još ga nisam niti poslikala, ali definitivno hoću, kako biste vidjeli da ova recenzija nije plaćeni oglas, već slobodna procjena korisnika.
Važno je da čitatelji znaju kako nema laganja. Pišem ono što mislim, pa svidjelo se to prodavačima / distributerima / vlasnicima ili ne. Jedino ako stvari nazovemo pravim imenom ćemo dobiti bolje proizvode i usluge i biti zadovoljniji s obje strane. U životu uvijek naglašavam kako je „win – win“ situacija najvažnija.

Danas vam predstavljam Silverex sprej.

Dobila sam testnu bočicu na poklon već prije dvije godine od prilike. Na samom početku stvarno sam ju bila zanemarila. Vukla se po mojoj kupaonici bez ikakve prave svrhe. Međutim, kada sam se spremala na jedan duži put u zemlju koja i nije baš nama prvi susjed, pomislila sam kako bi bilo idealno imati kao „prvu pomoć“ bočicu sa sobom ponajprije zbog osvježenja lica, jer sam mijenjala avione, a zatim i zbog alergije na prašinu i prljavštinu što se zna zalijepiti za noge i stvorila mi je jednom prilikom medicinski problem.
Mislila sam, kako mi može naštetiti srebro, kad je isto jedan od najboljih antibiotika poznat i priznat na svijetu, odnosno ioni srebra koji se u ovom slučaju koriste. Znači sam proizvod se sastoji od srebrnog dijela (koji je u mom slučaju bočice samo 50%, tim i bolje mogu dokazat djelovanje) i vode koju sami dolijevate u samu bočicu, a srebrni dio otpušta ione u vodu.

Sprej se pokazao izvrsna zamjena za termalnu vodu za lice i osvježenje, toliko jako da sam isti krenula nositi na sva svoja kickboxing natjecanja i putovanja, čak i posuđivati mojim kolegama. Ali još važnije i kao priručni antiseptik za ogrebotine i razne ubode. Inače sam alergičar na ubode i mjesto uboda mi natekne. Od korištenja spreja nikad nisam više imala problema s nogama i upalom izazvanom prljavom prašinom s poda, zbog koje nisam smjela 7 dana prije nošenja baklje na Olimpijskim igrama u Londonu ustat iz kreveta niti do wca. Sada problemi s nogama više ne postoje, a samo zato jer ih prije izlaska van dobro našpricam – sprejem. Nije problem niti za nošenje u ručnoj prtljazi, jer ima 50 ml.
U nastavku ćete moći na današnjim fotografijama sami se uvjerit kako stvarno sprej i sa 50% punjenja djeluje. Dakle, na mjesto uboda odmah pošpricajte sprej, ponovite isto još jednom do dva puta u razmaku cca 10 min. Mjesto uboda ostat će crveno, ali otekline gotovo i neće biti, sama crvena površina biti će smanjena, a svrbež u potpunosti nestaje.
Možda će netko prokomentirati tržišnu cijenu od oko 370 kn, ali uzevši u obzir kako traje po nekoliko godina i doslovno je pogodan za sve gore navedeno, cijena prestaje biti toliko važna.
A uz sve najbitnije je činjenica kako ga djeca i bebe mogu bez opasnosti koristiti. Isprobano na prijateljičinom sinu mlađem od 5 godina prilikom uboda komaraca.
O sastojcima je gotovo sve rečeno. Danas sam sretna, jer mi je bio pri ruci i uklonio posljedice komaraca.
Pakiranje: bočica sa sprejnim čepom
Miris: nema mirisa
Pakiranje: 50 ml
Trajnost: minimalno 2 godine
Cijena: cca 370 kn
Ocjena: 5*

 

Leave a Reply