Recenzija – Inina benzinska pumpa Vukova Gorica – Pet Point & the best croissant

Vukova Gorica – Inina benzinska pumpa – iznenađenje Pet Point
Krenula sam s pumpe na Čavlima, također Inine i žalila se koliko je u jadnom stanju. Definitivno zaposlenici podižu njezinu kvalitetu dotrajalih pištolja i svega ostaloga.
Nastavili smo brat i ja pt u Zagreb. Uvijek po tradiciji zaustavljamo se na Ininoj pumpi u Vukovoj Gorici, jer naprosto su croissanti neodoljivi i najbolji koje smo probali. Uvijek topli sviježi, a sve pohvale cijeni.
Kava s mlijekom i croissant od lješnjaka koštaju zajedno 12 kn. Mislim kako jeftinije stvarno ne mogu. Cijena je primjerena. Istina, je samoposluga, ali mislim kako drugačije ne bi ni mogli, jer je frekvencija putnika stvarno velika. Sve navedeno bi bilo normalno za svaki ugostiteljski objekt koji drži do sebe – svježina i kvaliteta.
Na istoj pumpi postoji i suvenirnica, restoran, štand s hrvatskim proizvodima, jako lijepo malo dječje igralište, previjalište za bebe i normalno samoposluga na pumpi. Na istu se može sići iz oba smjera autoputa.

Međutim, moje najveće iznenađenje i najveći pljesak zaslužio je kutak za kućne ljubimce, pse tzv. Pet Point. Ograđeno područje s kućicama za pse, zdjelicama za vodu i igračkama definitivno je nešto što nisam očekivala i što po osobnom sudu svrstava navedenu benzinsku pupu u sam vrh osviještenosti i prema djeci, ali i prema životinjama.
Dižem palac gore i neka ostale benzinske pumpe, barem one veće površine slijede primjer ove jedinstvene pumpe u našim krajevima.

Slike govore više od mojih komentara! Veliko bravo! I pet zvjezdica!!!!!
Ocijena: 5*

Leave a Reply