blog “kikidemirki” slavi 4. rođendan!!!!

Prošlo je četiri godine kada sam svoj izmišljeni nadimak odlučila pretvoriti u svoj brend i objaviti ga svijetu, jer sve što nije na internetu nije se desilo.  Kiki je uvijek bila Kiki, ali demirki je došao kao šlag na tortu, jer baš taj nastavak, skraćenica od prezimena označuje osobu koja može slomiti željezo ili jako upornu osobu. Ta sam, glavom i bradom i guzom (u posljednje vrijeme svi nešto komentiraju moju stražnjicu koju volim).

Rodilo se ime: kikidemirki – koje predstavlja jako upornu Kristinu. Svi koji me poznaju, znaju kako je to i više od istine. Neki nazivaju bolesnom ambicijom, neko upornošću, netko tvrdoglavošću, s druge strane astrolozi bi rekli „pa što očekujete od lavice s podznakom u biku“. A ja vam kažem, to sam baš ja. Sa svojim karakterom, stavom i razmišljanjem. S ostvarenim i neostvarenim snovima.

U ovih četiri godine bilo je 77 postova, do nedavno na bloggeru. Tisuće prikaza stranica, raznih suradnji, a zapravo svega tako malo. Nema isprike. Od Božića 2016. odlučila sam se pristupiti malo profesionalnije svemu i blog je dobio svoju domenu: kikidemirki.com, noviji dizajn, nove suradnike i nove teme. Ostala sam još uvijek stara ja.

Također, Dialog komunikacije su me pozvale za sudjelovanje na prvoj blogerskoj konferenciji u Hrvatskoj, Diablogu, konferenciji o blogerima i blogerskoj sceni, koja se održala 10. studenog 2016.g. u Zagrebu. Jedna sam od 91% žena koje pišu blog, spadam u prosjek od 15% blogera od 35 – 45 g., u onih malih 7% koji dolaze iz Rijeke, među 41% blogera s VSS, 13% bolegra kojih čitaju žene i muškarci i danas prelazim popravljajući statistiku 20% blogera koji pišu blog 3 godine u 11% blogera koji pišu blog 4 godine.

Bile su to vraške četiri godine, pune smijeha i suza, pune snova i nadanja, pune ljubavi, a ljubavi nikad dovoljno. I nemam nekih materijalnih želja na svojoj listi, već raditi jedino što mogu, a to je mijenjati sebe na bolje. I ako svojim promjenama potaknem jednu osobu na promjenu sebe smog ili same, uspjela sam promijeniti svijet. A cijeli svijet je jedna velika pozornica… Jedno veliko dječje igralište…

Jedno priznajem, nikada se nisam bojala reći svoje mišljenje, jer izgubiti sam prema sebi pravo glasa je gore od država koje brane slobodu govora.

Volim vas svoje čitatelje, jer ste moji…

S ljubavlju Kristina

 

 

 

 

2 Comment

    1. kikidemirki says: Reply

      Hvala blogerice @the Red phone box travels. Nadam se skorašnjoj suradnji 🙂

Leave a Reply