12 – Ne ponovio se – 06.05. 2015.

Uh, možda je i bolje da pišem s jednim danom odmaka. Da sam jučer pisala, bilo bi jedna riječ i brdo psovki. Znala sam da mene drugi dan pokosi i to ovaj puta pošteno.

Hrana:

          Jaja sa šunkom bez ulja (šunka izdehidrirana na tefalu i dva jaja na kajgano)
          Oslić na gril tavi spremljen s kap maslinovog ulja i limunom
          3 Yorkshire pudinga od zobi
          Jogurt
          Čaj
          1 kava iz automata u uredu
          Voda

Možete primijetiti kako nije bilo baš puno hrane, ali oslić me je ubio. Doslovno ubio. Trbuh me je toliko bolio, da mi se nije dalo živjet, a ne jest. Ubio mi je apetit 110%.

Osim šetanja po Pevecu, Bauhausu, zalijevanja biljaka, čitanja stručne literature, sjednja na lopti, jedina moja aktivnost je bila šetnja Roka oko Svetog Križa (g. Vežica). Standardni krug.
Imala sam toliko energije, da sam bila poput krepane mačke i to samo zbog lošeg odabira hrane, a volim ribu.
Na večer sam spremila Yorkshire pudinge sa zobi čiji recept ću vam napisati ovih dana. I odlični su bez obzira pazili na prehranu ili ne, samo što je u mom slučaju brašno zamijenjeno zobenim brašnom.
Primijetila sam kako se nakupljena voda smanjila pod kožom. Samo ne konzumiranje šećera i ugljikohidrata mi loše ne pada, ali i tako sam ih unijela putem pudinga.
Meni je drugi, uvijek, ali uvijek, najteži dan. Ne ponovio se više, ali napredak osjetim. Pere me dobar PMS, tako da mi raspoloženje varira, ali uglavnom, ako maknem bolove u trbuhu, još sam uvijek jako motivirana.
Inače, veseli me što je jače zasjalo sunce, jer mi moje posijane biljke niču i rastu. Domaći vrt u posudama. Priroda uvijek motivira.

Leave a Reply