12 – moje zvijezde Ana, Iva, Ela

Kako sam bila uzbuđena kada su Ana, Iva i Ela prihvatile moju ideju i snimile sve ljepote ljetnog vježbanja. Ne, nisam sklona ženskom rodu, da odmah rasčistimo, ali uvijek kažem kada su žene, cure lijepe, dobro građene, jer htjele mi ili ne priznati, najveći kompliment ženi daje uvijek žena.

Ana Znaor – što reći o curi, mladoj ženi s kojom provodim godine i godine na sportskim natjecanjima, slavimo sve naše zajedničke uspjehe, ponosim se do neba njezinim svim pobjedama, ali i ponekom porazu u kickboxingu. Zahvalna sam na svemu čem su me njezine borbe naučile. Izrazito snažan i discipliniran karakter u divnoj vanjštini koja je uz genetiku i rezultat cjeloživotnog treniranja. Ana je naša najtrofejnija sportašica i osvojila je sve što se u kickboxingu može osvojiti, a cijeli svijet je ispred nje. Kada bi postavljala djeci uzore, definitivno bi bila jedan od njih.. nije uzalud završila Učiteljski fakultet. Ana, ponosim se svakom tvojom pobjedom i porazom koji te tjera dalje, više, jače…

Iva Znaorne brojim sve njene uspjehe ljepote, jer oni su samo mali dio velikog srca Ive. Proputovala dio Afrike, zaljubila se u neku novu djecu i odlučila svoj poziv likovne umjetnice spojiti s humanitarnim radom. Ako ne znate za njezine tiskane torbe u tehnici litografije s likom djevojčice, stvarno ste propustili jednu lijepu humanitarnu priču. Iva je naša kraljica!

Ela Znaor – najmlađa sestrica koja uspješno slijedi korake svojih starijih sestara. Zaljubljenica u kickboxing i lijepo. Sjećam se Eline prve borbe koju sam ja sudila, sjećam se malene curice, kojoj je i oprema bila prevelika, kako je napravila prve svoje prve korake na tatmiju. Koliko sam počašćena što mogu pisati par redaka nečije povijesti, nečijeg života… Sad je mala Elica postala prava dama, više nije toliko mala i suze su zamijenile pobjede. A tek je krenula… Zapamtite ovo ime.

U sljedećih nekoliko članaka donosimo u sklopu projekta „12“ praktične vježbe za koje nije potrebna teretana, novac i ekskluzivno mjesto. Doslovno bilo kad i bilo gdje ih možete izvoditi iš to je najvažnije vrlo su učinkovite. Većina vježbi su bile baza mojih treninga prije operacija i one su zahvalne što sam se poprilično dovela u red. Primjerene su svim dobnim skupinama i sami se uvjerite u učinkovitost.

Najljepše je što se vježbe mogu izvoditi u moru, bazenu, jezeru, pa uz samu zabavu možete dobiti i dodatni efekt otpora samog mora ili vode, što rezultira potrošnjom energije, odnosno kalorija.

Krenimo!!!!!

Leave a Reply