12 – MESO!!!

12 – I samo meso…07.05.2015.

Idu dani, lete…
Treći daj ne čsita pjesma. Što sam više zauzeta, to mi se manje jedne, odnosno manje mislim na sve postavljene restrikcije.Hrana:
          6 Yorkshire pudinga
          3 svinjska kotleta sa svježim sirom (pečeni na tefalu)
          Još 3 pudinga na večer
          Kava na poslu iz automata bez šećera
          Čaj
          Ness od vanilije
Definitvno sam mesožder. Čisti dokaz kako malo mesa mi može popravit raspoloženje i nisam gladna. Nekakvo lijeno vucaranje po gradu se ne računa u aktivnos i hvatanje vitamina D.  Ali mi sunce definitvno on malo raspoloženja popravilo, s obzirom kako je jučer bio mod dan za ostat u krevetu. Sve šta se moglo razbit se razbilo. Užas!!! Tako da sam se pobojala da će moja psiha odratit svoje i utopit tugu u hrani. Ali nije!!! Zadala sam si toliko van kućnih aktivnosti, da jednostavno nisam imala prilike biti u depresiji zbog puknuća mojih najdražih sunčanih naočala. Sve su to samo stvari.
Malo sam energije izgubila odgovarajući ljudima na pokazivanje srednjeg prsta, jer jednostavno su iz nekog razloga ljudi pokazivali mi srednji prst, jer su netolerantni u prometu. Netolernacija  je danas postala način življenja u ‘Rvata.Eto, s toga molim sve vegetarijance i ostale pripadnike „ne mesne“ elite da budu krajnje tolerantni kada sam ja u pitanju, jer mogu se svega odreć, ali mesa neću. Ne da „ne mogu“, jednostavno ne pada mi na pamet i ne želim. Ok, prvu moju strast u hrani smo otkrili – meso.

Leave a Reply