12 – Griješim- ja sam samo čovjek i volim fino

Tri dana sam eskivirala. UUU sve što sam mogla sam eskivirala, pa tako i pisanje. Da, nisam se proslavila i sljedeći redci neće biti nimalo poticajni za pisanje. Dobro ste pročitali, nimalo motivirajući, ali dokazuju kako sam i ja samo čovjek i kako je*** karakter koji se neda nagovorit. Malo se zafrkavam, ali bolje nego da jaučem.
Petak

U petak je bio ludo dinamičan dan, odnosno u 9 sam saznala za operaciju u 11. Da, moj prst već treći put otišao pod nož. A šta sad, nećemo dramiti. Nema trening do daljnjeg, vrlo ograničeno hodanje i nema zafrkancije, da šavovi ne popucaju, št ne bi bilo niti ugodno niti pametno, a niti estetski.
Mislim kako je važno napomenuti, da zbog trovanja tabletama protiv bolova – normalna količina, ne smijem koritit nikakve tablete ili čepiće protiv bolova. Odmah mi bude loše i pogorša situaciju. Tako da svu realnu bol osjetim u stvarnom, realnom obliku.
Hrana:
          Zob s brusnicom na vodi
          Bijela kava
          Sendvič od tune prije operacije
          Kotlet i pol sa salatom
          Šunka i jogurt
          Kruh bez kvasca
          Voda
          Instant kava
          Prirodna limunada
Od bolova nisam znala tko mi glavu nosi, brat je uredno pomagao i čuvao sestru i hvala mu na tome, nosio iz dučana vrećice i nahranio me. Kao što se može vdijet, nisam bila baš disciplinirana, a vođena onom „malo si ćerce utaži boli“ uredno sam jela sve što mi je došlo pod ruku. A nisam smjela se pomaknut, nije baš ni da sam mogla… nastavak je još i gori.
Subota
Samo malo muke pri ustajanju i previjanje me nije omelo u pokušaju hodanja. Pokušaju, jer nije baš bilo sjajno.Ali kako bi se utješila, naravno, dozvolila sam si što inače ne bi, i sve s glupim opravdanjem o velikoj boli.
Hrana:
          Zob s brusnicom na vodi
          Dagnje, kozice na buzaru
          Žlica riže
          Malo beskvasnog kruha
          Pljeskavica sa sirom
          Šopska salata
          1 pizza cut
          Nes od vanilije
          Voda
          Jamica sensation
Šta sam radila danas – veliko ništa. Prošetala dva koraka i ležala na trosjedu, sjedila na košarci, spavala ispred televizije. Iskreno, primijetila sam kako se nisam toliko napuhnula, već je samo prirodna morska sol morskih plodova učinila svoje i pila sam neograničene količine vode. Samo sam bila pretjerano žedna i to mi je bila jedina boljka. Nisam osjetila pretjeranu težinu ili promijenu. Naravno, ovo je iznimka koja ne smije postati pravilo. Dozvolila sam si i previše, ali tijelo pamti i vratit će mi s brojem na vagi u utorak.
Nedjelja
Sve je dobro, ako ne moram previše hodati, jer moja situacija mi ne dozvoljava. Međutim, s obzirom na opis dužnosti, mogla sam prisustvovati Županijskom natjecanju u kickboxingu. Cijelo sam vrijeme sjedila, uz pažnju mojih kolega te malo relaksirajuće kavice u samoj malinskoj. Gotovo nikakve aktivnosti nije bilo, jer ne mogu. Dozvolila sam si stvarno hedonistički vikend, kada bi izbacila bolove i nemogućnost hodanja.
Hrana:
          Zob na vodi s aronijom
          Piletina i povrće sa žara
          2 pizza cuta
          Lokarda sa žara
          Beskvasni kruh
          Nemasna šunka s jogurtom
          Nes vanilija x 2
          Janica sensation
          voda
Niti danas nisam osjetila probleme zbog hrane koje sam unosila. Možda se čini puno hrane, ali nisam precizirala sve količine, tako da dosita toga i nije bilo toliko puno kao što se na prvi pogled čini. Probava mi je još odlična, što je važno, jer nema zadržavanja.

Međutim, danas me je motivirala jedna mlada dama Sara, kojoj sam ja bila motivacija. Sa 77 kg došla je na 62 i izgleda odlično. Malo smo razmijenile iskustva i toliko me je razveselila, jer znači ipak da sve ovo ima smisla i nekome pomaže. I mene tješi da kada riješim prst, vraćam se žestokom treningu.

Leave a Reply