12 – brzi presijek dva dana

Da ne duljim i budem što kraća u dnevnim izvještajima, po danima donosim kratki osvrt:

Srijeda
Hrana:
          Zob na vodi s brusnicom
          12 dag šunke i kiselo mlijeko
          Salata s piletinom, hrenovkom miješanim povrćem (karfiol, brokula, mrkva)
          Nes vanilija
          Bijela kava
          Limunska trava
          Dvije kave iz automata
          Voda

Vrlo aktivan dan, gotovo sam i zaboravila jest. Pozitivne emocije su me nosile svuda okolo. Jednostavno volim kada se rađaju simpatije, a kada sam pritom Amor, kud ćeš veće sreće. Spojila sam divnu prijateljicu i dobrog dečka. Ljubav je u zraku.

Od aktivnosti krenula sam na trčanje i bila mokra ko’ miš. Još kada trčiš s prijateljicom, tada se može kilometrima trčat i pričat. Uvijek je zanimljivije u paru. Danas je Roko imao svoj dan, sve što je mogao obilježit, sve je obilježio, on je ipak moj pravi dečko.
Četvrtak
Hrana:
          Zob na vodi s brusnicom
          10 dag šunke i kiselo mlijeko
          Pljeskavica s miješanim povrćem iz woka
          Zob s jogurtom i sjemenkama lana
          Kava iz automata
          Nes vanilija
          Voda
         Limunska trava od kruške
Danas me prala neka hiperaktivnost. Ajme vozimo se sto na sat. Naravno, nastavila sam trčati i opet pričati i to toliko da sam stvarno otkrila sve mišiće i pritom se dobro oznojila. Poljubila sam krevet poslije tuša. Prijateljica me je izvukla iz kuće na Trsat i dobila sam dobru žensku energiju. Važno je osjetit kada nešto treba za drugog napravit, pa makar dvije rečenice prozborit.
Bila sam stvarno vrlo aktivna i produktivna, sve sam stigla obaviti, posao, hobije, ljude… samo nikako da shvatim zašto se ljudi boje napraviti nešto pozitivno za sebe, nešto što će ih učiniti drugačijima i boljima prema sebi samima i drugima. S tim mislima sam legla u krevet.
Danas bi bila pojela slona. Slon je zapravo mali, barem dva slona.

Leave a Reply