Women in Adria: Networking breakfast

Informiramo, povezujemo i inspiriramo ambiciozne poslovne žene- online i uživo“

Navedeni citat opisuje viziju i djelo Ivane Matić, osnivačice i CEO kompanije Women in Adria, koj možete pobliže proučiti na web stranici http://www.womeninadria.com.

U današnje vrijeme kada svi svoje izvore skrivaju ko’ zmija noge, potrudit ću se sve zanimljive informacije o događanjima, ljudima i rilikama podijelit. Smatram kako čovijek raste s dijeljenjam znanja i kako ne mogu očekivati pomoć / asistenciju / novo znanje i informacije, ako sam nisam spremna podijeliti svoja saznanja s drugima.

Networking u vremenu masovnog društvenog i poslovnog umrežavanja je jedinstveni alat i pokretač poslovnih i društvenih zbivanja. Gotovo je nemoguće zamisliti život bez društvenih mreža, ali i bilježnica kontakata i etuia za vizitke u koje sve uvjerljivije vrijedno skupljamo kontakte, daj Bože poslu zatebalo.

Drage moje prijateljice, prijatelji, kolegice, i kolege, najprije bih malo preradila Ivaninu izjavu i dodala kao uz informiranje, povezivanje i inspiraciju ambicioznih poslovnih žena – online i uživo, također stvaraju se prilike za samosvjesne i poslovno orijentirane muškarce, koji u snazi žena uspijevaju pronaći inspiraciju i poslovne benefite za njih same.

U siječnju, točnije 31. siječnja biti će organiziran još jedan u nizu vrlo zabavnih i uspješnih Networking breakfasta u organizaciji Women in Adria. U restoranu Bon Appetit (Heinzelova 62A, Zg) s radnom temom „ Posao i život, gdje je ravnoteža?“ predavačice Tatjane Divjak biti će održan prvi Networking breakfast u 2013.

 
Imate opciju aktivno sudjelovati i/ili prezentirati svoje proizvode, tvtku direktno vrlo specifičnoj ciljanoj publici poslovnih žena. Za sve informacije Ivana i njezine kolegice stoje na raspolaganju na kontakte koji se mogu pronaći na web stranici naznačenoj na početku posta.

Ako se ne proba, ne može se znati. Poslovni kontakti, razmjena ideja, potencijalni novi posao, marketing, prodaja… i sve za što sudionice imaju interesa, a mašta je divna stvar.

Vidimo se, zar ne?!

 

 

Leave a Reply