Vibrirajuća mašta

Sjedimo mi prijateljic na kavi, scena ko’ iz Sex i grada, samo bez dobrog kostimografa i još poznbatijih cipela, i komentiramo, naravno o sexu. Jedna se seksa ko’ štuka, muž sav napaljen, pastuh i pol, druga solo, trećoj muž u depresiji dubokoj ko’ Crno more, seksa vidjela zadnjih mjeseci samo na tvu i tako redom.

I krenu redom pričice. I da skratim priču, odjednom naša seks mašina, dijeli savijet. „Pa gdje vi živite?! Zagr ne znate za vibratore?!“ Moš’ si mislit kako ne znamo, pa mi smo moderna generacija. Još se sjećam kako mi je susjeda iz klupe dobila svoj ko’ poklan za 18.sti rođendan. Tada nam je to bilo zabavno, sada bi svaka pametna žena rekla najkorisniji poklon koji se mogao dobit.

Ako kolutate očima, molim ostavite se čitanja, jer postaja još gore. Ako ne podržavate seksualni odgoj u školama i vama savjetujem ostavite se čitanja, da se ne bi uznemirili.

Dečki su s 18. Imali ili više hrabrosti ili više ludosti i uvijek smo njih koristili za izlete u sex shop koji je bio (iskreno ne znam je li još tamo, ali definitivno vrijedna info) na Školjiću. Kada se samo sjetim tih dana, veselila me invetivnost svih tih poklona. Ja nisam bila te sreće, ja sam dobila lisice, i to prave iz lovačkog dučana, ruku na srce, prvo su mene rivezali istima na Murteru!!!! Pamtim jošsva zlodjela, samo da se zna. Vratimo se mi vibratorima. I tako moja susjedica otišla doma s brižno upakiranim vibratorom. Danas, ih možete kupiti i u drogerijama / kozmetičkim trgovinama.

Nastavlja moja prijateljica nama svima bukvicu, kako smo sve pale s marsa i kako ju ni pohotno jebozovni muž ne može zadovoljiti kao njezin prijatelj vibrator, ispravcljam se: nezini prijatelji vibratori, složeni po bojama, veličinama i karakteristikama. Inače, muž je svako toliko na službenom putu i kako ona ga ne želi varat, a ima potrebe i kako je to najpraktičnija solucija. Priča ide dalje i ona koja solira, ispostavlja se ima vibrator. I tako sve u krug, jedan po jedna i zaključeno je kako sve žene te večeri posjeduju o barem jednog „prijatelja“. Još od 18.ste je vibrator prestao biti tabu tema. Ali vjerujem kako ga još nisu uvrstili u seksualni odgoj.

Dakle, ako se sad preselimo na seksualni odgoj od kojeg se roditelji prenemažu, samo si postavljam pitanje zašto kako su napravili djecu i zašto se još uvijek seksaju, ako su protiv znanja. Djeca moraju znat! Što više znaju, manje su mogućnosti za probleme. Što više znaju, znati će se nositit sa društvom u kojem žive. Velikoj većini više će u životu trebati znanje stečeno na seksualnom odgoju nego algoritmi (sorry prof. Iz matematike), ili koliko Sistinska kapela ima supova ili jesu li to možda stubovi. Znanje je važno!!!!!pa makar i znanje iz vibratora, nikad se ne za kada će dečko/ljubavnik/muž biti na službenom putu 😉

I jel’ još uvijek radi onaj sexy shop u Rijeci?! (Hvala na on line shopingu).

 

P.S. Hvala onim curama koje su se pronašle u priči!!! Bilo je inspirativno!

 

 

Leave a Reply