Tajne o muškarcima – nemam pojma, samo uspješno plivam (sex, biti cijenjen, biti voljen)

Oni su naša pokora i patnja, radost i sreća najveća. Oni su muškarci. Ispričavam se svim homoseksualnim orijentiranim prijateljicama, jednostavno ovo nije teks za njih.
Još do sada nisam shvatila tajnu zvanu „muškarac“. Naučila sam se nekako plivati s morskim psima i glumit bijelu psinu veću od njih samih, ali da ih razumijem, zapravo pojma nemam, glumatam. Pokušavala sam svesti sve njihove potrebe na nekoliko ključnih, i došla sam do toga da muškarci žele:
1. sex
2. biti cijenjeni 

3. biti voljeni

4. sex
5.sex
….
sex
Zar uvijek moramo biti kurve u krevetu?! A moramo, jer ako mi ne želimo uvijek postoji neka koja to želi. Naravno i kućanica i poslovna žena i dive majka, i još divnija snaha…. mogla bih u nedogled nabrajati.
Krenimo naopako.
Biti voljeni. Apsolutno, muškarci su naučeni na ljubav još dok su bili u mislim u nastajanju. Mamica je oduvijek najviše voljela svog dečkića dajući mu najbolji komad mesa, najveći kolač, poljubaca milion prija spavanja. I zašto sada mislite kada je taj dečkić odrastao kako odjednom baš mu više ne treba sve navedno začinjeno s bezgraničnom ljubavi. Morate svog dečkića voljeti. Ali… nemojte očekivati istu vrstu, količinu i način ljubavi od njega. On jednostavno je morao samo postojati, ne nužno i vraćati ljubav riječima i djelom. Nemojte plakat, naučite ga.
Biti cijenjen. Koji put pomislim kako je ovo zapravo potreba koja bi trebala biti najviše pozicionirana na stijegu na muškom bivstva. Igra ega, samopoštovanja, uspješnosti, dokazivanja i bogu i vragu, sve je to upakirano u potrebu za biti cijenjen. Nemojte ga cijeniti, glorificirati njegov lik, a još više i djelo, i uskoro više neće biti vaš. Izustite s vremena na vrijeme kako je on nabolji otac, muž samo za poželjet, kako cijenite njegov tru bacanja smeća, njegov trud udisaja zraka. Nema drugog, cijenite ga, pa makar s vremena na vrijeme titrali njegovom egu kako je on nezamjenjiv, hranitelj obitelji (iako vi privređujete više). On je naj, on je cijeli svijet i sve okolne planete. Cijenite ga. Ali u sebi uvijek više cijenite sebe, jer vi ste onaj rijetki dijamant skriven u rudniku kositra.
Sex. Šta sve već nije bilo rečeno o sexu. Ja samo kažem seksajte se. A ako odlučite mu skratiti sex, morate biti svjesne kako muškarci ne mogu preduboko razmišljat, i kako je 24 sata sasvim dovoljno za uskraćivanje njihove životne potrebe koja je gotovo jednaka disanju. Budite svjesne, ako nešto ne dobije doma, dobiti će vani. I ne zamarajte se, ako ne može svršit. Vi ste dale, zadovoljile sebe, e pa dečko se mora malo i sam potrudit.
Zapravo ja nemam pojma ništa o muškoj vrsti, ja samo se trudim sebe zadovoljit djaući mu baš ono što ja mislim da on tada treba. Da, da dobro ste pročitale, „dajući ono što mislim da treba“, a ne ono što njemu stvarno treba. Moram biti sebična i sebe zadovoljit, a bez obzira kojim radosljedom posložili njihove potrebe, i tako lista nije dugačka, pa je on na kraju uvijek zadovoljen.

A boga mi, i ja.

Leave a Reply