Tabula rasa No.2014 – krenulo ispisivanje nove povijesti (i bucket liste)

Vrijeme zbrajanja i oduzimanja za mene je prošlo. Na 2013. dignut je zid ni kojeg se Berlin ne bi posramio, jednostavno prošla godina je nestala u prošlosti ne spominjući se nikad više.
Tabula rasa No. 2014 tek se počela ispisivati nepoterećena privjescima prošlosti. Nema tuge zdravlja, ljubavi, posla. Novi početak koji ne mora biti vezan za novi bijeg, novi grad, ulicu, kuću, novog muža, posao, a opet upravo je sve to. I više. Naučit koordinaciju srca i mozga vrlo je teško, a još je teže samo sebe pobijedit. Uzdignuti se na nivo gdje se može u svakodnevnici živjeti realne odluke proizašle iz sinergije oba organa spojenih u emocionalnu realnost.
Vrijeme je novih odluka, novih svitanja, novih pokušaja, pogrešaka, ali i novih uspjeha. Sve navedeno ima jedno zajedničko – tren motivacije i novu bucket listu.
Pregledala sam jednu staru iz 2010.g. koja nije bila jednostavana za ispunit i još prije 2013.g. sva je bila riješena. Kažu znanstvenici veći od mene, da kada se jednom zapišu odluke brže i ustrajnije se rješavaju.
Danas, na jednom partiju iza svih partija objašnjavala sam princip gubitka kilogramima. Nisam sigurna kako će se dotična dama odlučiti krenuti tim putem, ali moja odluka u 2014.g. postoji.
Dakle, uz onu moju odluku da postanem zvijezda turskih sapunica, postoji jedna, puno bliža, puno realnija, a ta je do ljeta cca 10 kg manje. Iako, poznavajući sebe samo, ja samo trebam malo vremena za ostavriti sva svoja čuda.
Moja bucket lista No. 2 –  06.01.2014. – 01.06.2014. = – 10 kg
Jednostavno, je. Biti jak, znati šta želiš i najvažnija činjenica kako to činiš samo za sebe je jedini recept koji je potreban za kuhanje odluke u glavi. Sama procedura provedbe je suma odlučnosti, snage i praktičnosti u kuhinji.
Obećajem kako ću redovito izvještavati o koracima i samom postupku.
A za sada samo jedna motivacijska:
Inače, moje odluke nikad se ne vežu za nove godine, već za stanje duha koje je uvijek vrlo aktivno i dinamično. Svatko od nas može okrenuti svijet, ali poanta je okrenuti cijeli svemir. 😉
Neka vam se u ovoj Novoj dese sva osobna čuda i neka vam srca kucaju sretnije!!!!
Neka zdravlje i ljubav budu pravilo, a osmjeh najjače oružje.
Neka čarolija započme…

 

Leave a Reply