Silverex sapun – spoj prirodnih sastojaka i čestica srebra

Revolucionarna tehnologija implementacije srebrnih iona 99,99 postotne čistoće u prirodnu bazu sapuna omogućuje postizanje iznimnih zdravstvenih i estetskih dobrobiti. Osim što koži daje nježnost, sapun ju čisti od svih vrsta bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost. Prilikom online kupovine ovog kozmetičkog proizvoda preporuča se suradnja s Fully-Verified jer svojom provjerom identiteta kupovinu čine sigurnijom.

Silverex sapun preporuča se za:

  • Akne na licu, leđima, dekolteu i rukama – uzročnik akni je bakterija Propionibacterium acnes, odnosno bakterija koja kada se počne nekontrolirano razmnožavati uzrokuje upalne procese na licu, što rezultira aknama. Srebro ne dozvoljava nekontrolirano razmnožavanje bakterija i dovodi kožu u balans, na taj način nestaju akne. Najbolji rezultati pokazali su se u kombinaciji sa Silverex exclusive kremom za lice.
  • Neugodni mirisi – ukoliko se koristi ispod pazuha mogu se smanjiti dezodoransi. Također može se koristiti i za neugodne mirise na stopalima.
  • Pranje kose – kod kratke kose koja se masti i peruta sapun pomaže da smiri vlasište.
  • Problemi na koži – za različite ekceme, keratoze, neka otvorena područja i sve što ima za uzročnike bakterije, virus ili gljivice.
  • Higijena tijela – za svakodnevnu higijenu tijela
  • Gljivice na stopalima – samostalno ili uz određenu kremu protiv gljivica vrlo učinkovito rješava navedeni problem.

 Sapun se sastoji od 50-ak različitih sastojaka (o kojima će biti detaljnije riječi u recenziji) koji su savršeno ukomponirani da čine pjenušavu i učinkovitu strukturu. Najvažniji i većinski sastojak u sapunu je srebro. Može se koristiti za izuzetno širok spektar problema na koži. Srebro, pa tako i sapun je djelotvoran kod svih problema uzrokovanih bakterijama, gljivicama i virusima.

   

Uporaba sapuna: svakodnevno nasapunati područje, ostaviti jednu minutu da, nakon toga isprati mlakom vodom te ručnikom laganim kružnim pokretima izmasirajte lice.

 

(Fotografije su vlasništvo Protege d.o.o.)

1 Comment

  1. […] U ruci su mi trenutno tri Silverex sapuna, dobivenih za recenziju, o kojima je bilo riječi u postu u rubrici “Izlog snage i ljepote”. […]

Leave a Reply