Dobri ljudi!

Bilo je vrijeme odmora ili punjenja baterija ili nekih novih učenja, a možda samo ludo partijanje.
Uglavnom, jedna pasji život je spašen, a ja sam dobila koju sijedu (srećom plavuša sam). Ljeto je vrijeme kada sve je opušteno, ali meni je bilo ultra radno i nije da inspiracije nedostaje, već je bila usmjerena na neke druge mlinove. Nisam ni specijalistički rad pisala, jednostavno motivacije ni u tragovima. Ali sad su zapuhale neke nove bure, digle se neke nove oluje, neki čudan ljubavni vjetar je poharao ove naše krajeve.
Ekipa se voljela, ljubila, ispijala koktele, radila, radila djecu (barem trenirali), odlazila na koncerte i skupljala energiju zapravo za najdinamičniji dio godine. Puno putovanja je u planu, posjet starim i novim zemljama i novi poslovi. Vratila sam se u poljupcima.

Naučila sam svašta o životu. Kada vam se život gasi na rukama, srce jednostavno stane kucat. Upali se neki čudni auto pilot i kao robot odradite sve do trenutka kada više ništa nije u vašim rukama. I tada shvatite značenje sreće i izreke „dobro se dobrim vraća“. Uvijek se dobro dobrim vraća, ne onda kada bi naše emocije to priželjkivale, već onda kada je doista ta priča životno važna. Shvatila sam kako svaka moja pozitivna misao prema ljudima, životinjama bez obzira kako bila vraćena na lijepi ili ružan način, bila mi je vraćena u za mene najtežim trenucima. I uvijek samo dobro pobjeđuje, a ne samo u bajkama. Daleko je ova priča i život sam od bajke, ali uvijek postoji sunce i postoji kiša te ma koliko se mi trudili uvijek ide izmjena istog.
Ne postoji to što ne možete, samo za čuda trebate malo vremena!
Hvala vam na motivaciji za povratak, hvala vam što set posebni i savršeni baš takvi kakvi jeste, s krivim nosom ili viškom / manjkom kila, prevelikim / premalim grudima, kratkom ili dugom kosom, svim vašim manama i vrlinama. Hvala vam što uvijek obnovim znanje kako za dobra djela su potrebni ljudi. Dobri ljudi! A to Vi jeste, moji dobri ljudi!
Vaša K.
P.S. Hvala dr. Darku i veterinarskoj ambulanti „Njuška“ u Rijeci što moj osmijeh je još uvijek sretan

Leave a Reply