Čvorovi – moji inspirativni prijatelji, moja velika mreža

Godina 2013. biti će za mene godina prijateljstva i malog besplatnog projekta pod nazivom „Čvorovi“.
Nošena inspiracijom svih mojih prijatelja, kolega koji se bave zanimljivim poslovima, hobijima ili imaju specifičan način života, po mojoj osobnoj procjeni, vrijedan pažnje i predstavljanja, došla sam na ideju kako ih želim predstaviti na svom blogu i svojim društvenim mrežama.

Također, činjenica kako se sve danas naplaćuje (čak ono čemu bi zakonom trebalo zabranit naplatu), kako sve više do izražaja dolazi „svako je svakome vuk“ i kako se pokušava izvući financijska korist iz apsolutno svega bez moralnog srama te skidanjem ružičastih naočala i suočavanje s stvarnošću kako je malo ljudi oko nas koji su spremni dati preporuku ljudima koji oni nazivaju „prijateljima“, je rezultiralo mojim malim projektom „Čvorovi“.

 
Zašto naziv “Čvorovi”?! Zato, jer uz naziv za mjerenje brzine, jednostavno je nekada nemoguće dobro zavezane čvorove odvezati, a ponekad oni stvore odličnu mrežu. Za mene, značenje čvorova asocira na sve dobre poveznice koje imaju svrhu i razlog.
 
Ljudi, djela, poslovi, projekti i ostale stvari u kojima moji prijatelji i kolege nalaze radost, biti će predstavljeni u sradnji s njima samima na način na koji se oni osobno žele prezentirati, bez cenzure, moje osobne koristi na bilo koji način (osim dodatne edukacije o samoj temi), bez kompenzacijskih usluga, koristi trećih strane putem mojih društvenih mreža, osim eventualnih želja predstavljenih za određenom akcijom.

6 dupina u pratnji – prekrasni pogled kroz mrežu

Vjerujem kako uvijek treba pomoći na bilo koji način, ako možeš. Ako pomogneš nekome kome je pomoć potrebna, ma o čemu se radilo, uvijek možeš očekivati pomoć kada ju stvarno trebaš. I ne nužno od te iste osobe, već od osobe koja ti može pomoć. Svemir se uvijek potrudi zatvoriti krug!

 
Ja mogu promijeniti samo jednu osobu – sebe samu! Ali ako moja promjena sebe same  potakne drugu osobu na promjenu, onda sam promijenila cijeli svijet.


 

Leave a Reply